Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Tento přírodní detox odstraní toxiny z těla velmi rychle

Také občas potřebujete ze svého těla odstranit všechny odpadní látky a toxiny, které se v těle hromadí a objevují? Tyto látky mají vliv na vaše tělo a probíhající procesy v lidském těle. Detox lidského těla je přínosem. Víte, jak tělo co možná nejlépe detoxikovat a očistit jej?

Mořská sůl pomůže

Použití mořské soli a vody je pravděpodobně jedním z nejúčinnějších způsobů, jak detoxikovat vaše střevo. Voda se solí vyplachuje trávicí systém a střeva tím, že pomáhá vyvolávat pohyby střev. Obvykle se tento nápoj používá k vylučování toxinů, hlenu a parazitů, kteří se nacházejí v gastrointestinálním traktu a střevech.

Hlavní složkou tohoto nápoje je růžová himálajská sůl. Ta je nezbytnou přísadou pro četné biochemické procesy. Ve struktuře himálajské soli je začleněno i 86 minerálů, základních prvků a elektrolytů, což je impozantní skutečnost, protože věda jich zná jen 118. Čili himálajská sůl ve vaší stravě může pomoci vyvážit mnoho minerálních nedostatků, které se v těle mohou objevit.

Jak zjistit, jestli i vaše tělo potřebuje pravidelný detox s touto slanou vodou?

  • Máte problémy se zácpou;
  • Trpíte problémy s trávením nebo IBS (syndrom dráždivého střeva);
  • Nedetoxikovali jste tlusté střevo;
  • Máte problémy s pokožkou (akné, psoriáza a podobně);
  • Trpíte alergiemi;
  • Konzumujete tučnou stravu;
  • Máte problémy s pohyby střev

Detoxikujte takto své tělo, odstraňte odpadní látky a toxiny z těla jednoduše s pomocí slané vody. Tento detox provádějte ideálně ráno na prázdný žaludek.

Ingredience:

  • 2 lžíce růžové himálajské soli
  • 1 litr čištěné vody

Postup:

Do teplé vody dejte himálajskou sůl, dobře promíchejte a protřepte. Konzumujte tento nápoj asi 15 až 20 minut po přípravě. Hodinu po konzumaci této slané vody vypijte další šálek vody. Nedoporučujeme jíst v následující hodině až dvou. Tento postup byste neměli provádět déle než sedm po sobě jdoucích dní.

Co čekat během procesu detoxikace?

Tato slaná voda se nedostává do těla; tělo jí neabsorbuje, prochází skrz něj ven přes tlusté střevo. Po vypití ucítíte, jak se vaše střevo pohybuje, jak slaná voda prochází skrz vaše tělo. Někdy můžete slyšet i nějaké zvuky.

Automaticky vás to nutí na toaletu, může se objevovat průjem. Nejde však o klasický průjem, jednoduše se tělo čistí a detoxikuje. Možná se stane, že budete muset na toaletu víc než jednou. Detoxikaci je proto dobré provádět v klidu a pohodlí domova, ve dnech, kdy máte volno a nemáte před sebou žádnou důležitou práci či schůzku, abyste nemuseli tento pro někoho možná nepříjemný problém řešit během schůzky či práce.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button