DetoxikaceKrása

Tento recept pomůže očistit tělo a snížit hmotnost

Také se snažíte všemožně zhubnout, ale ne vždycky se vám to úplně daří? V těle se mohou objevovat toxiny, různé další škodlivé látky, které je potřeba odstranit. Toto smoothie neslibuje zázračné hubnutí, neslibuje, že budete moci sedět v křesle a zhubnete spoustu kilogramů bez práce. Umí tělo očistit a také napomáhá podporovat hubnutí. Bez vaší pomoci to však nepůjde.

Stačí jen tři ingredience

Smoothie si vyrobíte jen ze tří základních ingrediencí. Ty jsou přínosné pro lidské tělo a snaží se nastartovat a podpořit hubnutí v lidském těle. Nepůjde to však bez vašeho přičinění, musíte se zaměřit také na svůj jídelníček, na to, co jíte a kolik toho jíte. Popíjet smoothie a konzumovat smažené jídla a fast foody vám nepomůže v hubnutí. K tomu navíc musíte také pravidelně cvičit a pohybovat se.

Kombinace těchto tří složek pomáhá alkalizovat vaše tělo, pomáhá eliminovat usazený cholesterol, odstraňuje z těla toxiny a poskytuje také ochranu před infarktem a mrtvicí. Smoothie tělo posílí, pomáhá imunitnímu systému a celkově se po něm budete cítit lépe, budete mít víc energie.

Co smoothie obsahuje?

Jednou z hlavních složek je právě zelené jablko. I když si spousta lidí myslí, že ovoce může spíše přispívat k přibírání na váze, není to pravda. Zelené jablko obsahuje bohaté základní živiny a vlákninu ve formě pektinu. Kvůli chuti a účinkům skvěle reguluje motilitu střev a pomáhá peristaltik. Zelené jablko obsahuje také vitamíny B, které brání uhlohydrátům přeměně na tuky.

Zelené jablko je skvělé pro korigování nadváhy, protože má nízký obsah sodíku a kalorií. Jedno středně velké jablko obsahuje pouze 80 kalorií. Vláknina z jablek pomáhá zpomalovat vstřebávání cukru ve střevě a také brání náhlému uvolnění hormonu inzulínu, což je skutečnost, která souvisí s přírůstkem tělesného tuku.

Pro hubnutí je skvělý také oves, protože je nabitý živinami, obsahuje vlákninu nebo také zdravé sacharidy. Ovšem pozor, je důležité se vyhýbat sladkému ovsu. Zde se využívají aromatické látky a cukry, které přispívají ke kilogramům navíc. Oves obsahuje velké množství vlákniny a je jedním z klíčových živin pro hubnutí. Pomáhá udržet pocit sytosti. Jak si toto smoothie připravit?

Ingredience:

  • 2 zelená organická jablka
  • 1 šálek ovsa
  • 1 organický citron
  • ½ litru minerální vody

Postup:

Jablka nakrájejte na malé kousky a dejte do mixéru. K němu přidejte minerální vodu a oves. Vše promíchejte, dokud vám nevznikne hladká homogenní směs. Tuto směs nalijte do misky a poté přidejte šťávu z jednoho citronu. Opět promíchejte. Směs je připravená ke konzumaci.

Toto smoothie je dobré konzumovat ihned po přípravě, můžete jej konzumovat před spaním. Nápoj je dobré konzumovat každý den po dobu sedmi dní. Jestliže si ze smoothie chcete udělat osvěžující nápoj, můžete přidat led.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button