Jídlo a stravováníPřírodní léčba

Co se stane, když budete pít horkou vodu s černým pepřem

Patříte mezi osoby, které mají špatnou imunitu a jsou často nemocní? Pokud jste náchylní na řadu infekcí, je na čase s tím něco udělat. Častá konzumace léků vám nepomáhá a navíc stojí dost peněz. Máme však cestu, jak ze začarovaného kruhu ven. Prozradíme vám recept, který vám posílí imunitní systém a současně vás ochrání proti nachlazení, bakteriálních a virových infekcí.

Co potřebujete k zázračnému léku

pepřemNemusíte se bát, že budete potřebovat řadu exotických surovin. Vše důležité máte už doma. Vyhněte se virových a bakteriálních nemocí, pomocí těchto jednoduchý ingrediencí. Vaše imunita bude silnější, než kdy dříve.

Každé ráno na lačný žaludek vypijte 2 šálky horké vody smíchané s 2 lžičkami mletého pepře. Tento postup opakujte každý den po dobu jednoho měsíce.

Proč je tento nápoj tak účinný?

Směs vody a černého pepře posílí vaší imunitu. Teplá voda s pepřem zároveň pomáhá udržovat buňky hydratované, a tak zbavuje únavy, dehydrataci, suché kůži, atd. Po vypití tohoto elixíru se nastartuje váš organismus, budete se cítit plní energie a zrychlí se váš metabolismus. Dostatek vody a účinné látky černého pepře, pročistí pleť a dojde ke snížení mazu. Obličej bude jasný a čistý. Posledním pozitivním účinkem horké vody a černého pepře je čistící proces celého těla. Procesy v těle začnou vyplavovat všechny škodlivé látky a vaše tělo se detoxikuje.

Zdroj: web cuisineandhealth.com, odkud jsme při psaní čerpali, již není v provozu, proto není možné zdroj navštívit.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button