Jídlo a stravováníPéče o tělo

Chcete shodit přebytečná kila? Máme pro vás jednoduchý trik, s kterým to dokážete

Chcete zhubnout a být tak ve formě? Existuje miliony dietních plánů, které vám slibují, že shodíte přebytečná kila za pár dní. Spousty těchto návodů vám pomůže shodit kila, ale během několika dnů je zase máte zpět. Jediný správný recept na hubnutí spočívá ve správné stravě a pravidelném pohybu. Máme pro vás připravený recept na nápoj, se kterým se vám bude lépe hubnout.

Skvělý recept na koktejl, který vám pomůže hubnout

Tento domácí nápoj je velmi jednoduchý na přípravu. Stačí jen postupovat podle těchto pokynů.kila

Na přípravu potřebujete:

  • 8 sklenic vody
  • 1 lžíci strouhaného zázvoru
  • 1 středně velkou okurku nakrájenou na plátky
  • 1 střední citron nakrájený na plátky
  • 12 lístků čerstvé máty a jednu lžičku sušené máty

Smíchejte všechny ingredience, vložte do lednice a nechte přes noc uležet. Druhý den můžete začít konzumovat. Během dne vypijte zhruba 4-5 sklenic. Pravidelná konzumace tohoto koktejlu a zvýšená fyzická aktivita vám pomůže během pár dní shodit několik kilo přebytečného tuku. Sami budete překvapeni, jak účinné to je.

zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button