Péče o těloPřírodní léčba

Účinná 3 denní kúra, která vám pomůže s hubnutím, likvidací toxinů i prevencí rakoviny

Všichni dobře víme, jak je pro naše tělo důležitá konzumace zdravých potravin, ale i přesto každý z nás občas podlehne chutím na něco nezdravého. Pokud chcete nadobro změnit stravovací návyky, je tou nejlepší volbou začít s celkovou detoxikací. Představíme si účinnou 3 denní kúru, která dokáže tělo dokonale vyčistit.

Každý z nás se po nějaké době zaplní toxiny a prostřednictvím naší metody se jich můžete efektivně zbavit. Jedná se rovněž o účinnou metodu hubnutí a prevenci rakoviny, na kterou mají z velké části vliv právě toxiny v našem těle.

V první řadě si musíme říci pár bodů, které je nutné dodržet ještě před samotnu detoxikací. Ideální je nejíst dva dny před zahájením čistící kůry žádné mléčné výrobky. Je to proto, že mléčné výrobky jsou velmi pomalu stravitelné a zabraňovali by čistícímu procesu. Nyní již k samotné kúře:

  1. smoothie-729923_960_720Noc před zahájením procesu vypijte 1 šálek bylinného čistícího čaje či bylinného projímadla. Ne však nic chemického. To pomůže s čištěním střev a zamezí zácpě, která by vás mohla v následujících dnech potrápit.
  2. Ráno si vymačkejte šťávu ze dvou středně velkých citrónů s půl šálkem čisté vody. Nápoj vypijte na lačný žaludek ještě před snídaní. Citrón vám pomůže při trávení a také k rychlejší regeneraci.
  3. Během každého jídla pijte minimálně 1,5 šálku grapefruitové šťávy. Pokud hořkou chuť grapefruitového džusu nezvládáte, nařeďte ho trochou vody, doslaďte ananasovou šťávou nebo zvolte pouze ananasový džus. Grapefruity i ananasy jsou plné přírodních antioxidantů, proto jsou ideální volbou.
  4. Mezi snídaní a obědem vypijte 1-1,5 šálku čisté mrkvové šťávy. Džus vám pomůže odkyselovat organismus a spolu s vysokým obsahem beta-karotenu dopřejete svému tělu i velké množství vitamínu A.
  5. V době oběda je nutné vypít 1,5 šálku šťávy z plodiny s vysokým obsahem draslíku, například z celeru, petržele, mrkve nebo špenátu. Draslík je účinný antioxidant a skvěle se hodí pro pročištění těla, zvláště účinná je jeho konzumace v kapalné formě.
  6. Před večeří si uvařte čaj ze zázvoru, šípku a máty. Tyto tři zdravé ingredience dokáží z těla odstranit jakýkoliv zánět a bakterie. Po večeři si dopřejte ještě 1,5 šálku čisté brusinkové šťávy, která má také antibakteriální účinky a navíc je ještě velmi prospěšná pro tvorbu krve.

Tato třídenní detoxikace je možná náročnější, ale tento režim musíte vydržet opravdu jen krátkou dobu a sami uvidíte a ucítíte ty neuvěřitelné změny na svém těle.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button